top of page
emmy_200608_0001_WEBB.jpg
Blå himmel

Jag är Tomas

I mitt uppdrag som ledarskapsutvecklare, coachar jag individer till att de själva får klarhet i sina ambitioner, stötta i att formulera mål och hjälpa dem att hitta vägen där de själva kan motivera sig till att nå framgång. I våra möten blir du både inspirerad och utmanad. Jag följer också upp dig, så att du känner att du är på rätt väg i din utveckling och mot dina mål.

 

Progressus Ledarskap förstår att förändring & utveckling är en utmaning för de flesta. Sedan 2014 har vi hjälpt företag små som stora, att utveckla ledarskapet. 

PROGRAMMEN

Inom de områden programmen spänner över, sker kontinuerlig utveckling med nya rön i en omvärld som förändras och ställer nya krav, i allt högre takt. Därför är det viktigt att materialen är relevanta, aktuella och uppdaterade och att innehållet fortsätter att vila på vetenskaplig grund. Progressus Ledarskaps program uppdateras löpande genom att artiklar, länkar och avsnitt adderas och att vissa redigeras om eller tas bort.

 

Min bakgrund finns bl.a. i företag såsom Sun Microsystems, Ericsson & Visma, där jag haft olika ledande befattningar. Jag har fortbildat mig kontinuerligt inom coaching och NLP.

BLI DEN LEDARE DU SJÄLV VILL FÖLJA

I livet tar vi på oss flera olika ledarskapsroller. Det börjar med oss själva. Vi behöver utvecklas som människor, skapa våra värderingar, och reflektera över våra attityder. Därefter måla upp en vision, en riktning, för att sedan formulera ett eller flera mål. Vi behöver också träna på vår kommunikation och reflektera över våra relationer till andra människor.

ERFARENHET & CERTIFIERINGAR

  • Jag har lång erfarenhet av försäljning, marknadsföring och ledande befattningar i svenska och internationella företag.

  • Jag har arbetat med ledarskap på heltid sedan 2014.

  • ICC Coach, NLP Master & JobMatch Talent konsult

ICC-logga.png
JobMatchLogga.png
  • LinkedIn
bottom of page