top of page

Referenser

Nedan kan du läsa om några referensuppdrag

Hogia

Då utvecklingen av våra ledare på Hogia är helt avgörande för vår framgång sökte vi efter något nytt att erbjuda både våra erfarna, men även våra nya ledare. Som bolagschef för Hogia HR Products var jag första adept att coachas av Tomas Jacobsson. I vår verksamhet bedriver vi komplex mjukvaruutveckling för ett mycket stort antal kunder på den nordiska marknaden. 

2016 var ett mycket händelserikt år fullt av utmaningar och möjligheter av varierande slag. Tomas har erfarenhet från liknande verksamheter som vår, vilket gjorde att han snabbt satte sig in i och förstod mina utmaningar. Men det absolut viktigaste för mig var att jag snabbt fick förtroende för honom då han är en person som är genuint intresserad av dig, dina utmaningar och din utveckling. 

Jag nådde mina uppsatta mål, satte nya kontinuerligt, fick nya perspektiv och värderingar och sist men inte minst har jag nu lite bättre balans i livet. Jag har rekommenderat Tomas till fler i vår verksamhet och nu tränas & coachas en kollega tillika bolagschef också i utvecklingsprogrammet ”Fokuserat Ledarskap”.

 

LINA STENBACK – F.D. BOLAGSCHEF HR PRODUCTS

EMINENT HÄLSOSTUDIO

”Jag har länge drömt om mer än att ”bara jobba”. Jag ville leda också. Leda min passion och min filosofi, leda medarbetare på vägen att nå gemensamma mål. Dock har jag haft självbilden att jag är väldigt ung och oerfaren och med det har självförtroendet varit mig till olag. 

 

Sedan gick jag ”Fokuserat Ledarskap” ledd av Tomas Jacobsson och där förändrades allt! Vi kunde mycket snabbt komma fram till några grundläggande element som jag behövde jobba på och förädla. Jag förstod att ”göra rätt saker” alltid är viktigare än att ”göra saker på rätt sätt”. Då gjorde jag helt plötsligt det rätta varje dag och fick utväxling därefter. Jag och min arbetsplats är inte densamma som innan jag gick ”Fokuserat Ledarskap” med Tomas och jag är väldigt tacksam och stolt att ha trillat ut på andra sidan en bättre ledare.”                     

 

FILIP BJÖRNBERG – F.D. PERSONLIG TRÄNARE & SÄLJCHEF –

EMINENT HÄSLOSTUDIO

RETAIL SOLUTIONS

”Jag arbetade med Tomas under knappt ett års tid, vilket hjälpte mig väldigt mycket i mitt arbete som chef men också privat. Som egenföretagare krävs prioriteringar och tidsplanering, något som jag fokuserade på och blev mycket bättre på under året. 

 

Tomas var också ett grymt bollplank och får en att fundera en extra gång på varför man gör saker på ett visst sätt. Det var otroligt lärorikt och jag rekommenderar alla i en ledande befattning eller med ett högpresterande arbete att gå programmet.”

FREDRIK DANIELSSON – F.D.  VD, RETAIL SOLUTIONS

Retail.jpg
bottom of page