top of page
Toppbild.png

Välkommen på Trip 22

EN BLOGG SOM TAR DIG MED PÅ EN RESA GENOM EN LEDARSKAPSUTBILDNING

Exempel på nummer 22:s betydelse kan vara att vissa anser det vara ett ängel-nummer. Den skall koppla dig från den materiella världen till himmelvärlden. En bekräftelse från dina änglar att du kommer att ha gudomliga krafter. 22 används ibland för att beskriva ett dödläge. Ett exempel på Moment 22 kan vara "för att hitta mina glasögon, behöver jag mina glasögon”. Begreppet kommer från Joseph Hellers antikrigsroman från 1961.

 

I det här fallet är TRIP22 helt enkelt rubriceringen på en resa som kommer att pågå under 2022. En utvecklingsresa i de inre rummen. En resa i självledarskap, ledarskap, och personlig utveckling som kommer att starta från noll med ett personlighetstest som heter Jobmatch Talent. Ett test som levt i drygt 20 år, i nära samarbete med Göteborgs Universitet för att säkerhetsställa evidens och skapa hög sannolikhet för att resultatet skall stämma med verkligheten, sk. prediktiv validitet. Resans mål är större självkännedom samt fullbordat genomgången och diplomerad kurs.

Den som skall resa heter Måns Löfgren och resesällskapet och mentor & coach kommer att vara Tomas Jacobsson. Resan kommer att dokumenteras i bloggform som kommer att bli en berättelse värd att följa för att förstå vikten av att aldrig sluta vilja utvecklas som ledare, partner, kompis och människa.

 

Vem är Måns Löfgren?

Jag ägnat mig åt försäljning och marknadsföring sedan 1988 där jag mellan 1994 och 2008 drev tryckeri, både som egenföretagare och som delägare. Sedan 2015 är jag frilansande konsult inom marknadsföring och affärsutveckling där jag även i en mäklande roll tillgodoser olika produktionsbehov. Parallellt med det, dömer jag sedan 32 år tillbaka innebandy precis under elitskiktet. Kombinationen av ovan gör att jag väldigt mycket ser fram emot att genomföra en ledarskapsutbildning hos Progressus Ledarskap – jag ser framför mig att få addera en viktig byggkloss till en bättre helhet.

 

Vem är Tomas Jacobsson?

Min bakgrund är inom företag som Sun Microsystems, Ericsson & Visma, där jag haft olika ledande befattningar. Under resans gång har jag också fortbildat mig kontinuerligt inom coaching och NLP. I mitt uppdrag som ledarskapsutvecklare, coachar jag individer till att få klarhet i sina ambitioner, stöttning i målformulering samt vägledning och motivation till att nå framgång.

Jag har arbetat med ledarskap på heltid sedan 2014 och är ICC Coach, har NLP Master samt är  JobMatchTalent-konsult

Vad är Job Match Talent?

JobMatchTalent (JMT) är ett djupgående precisionstest för rekrytering, karriärväxling och utveckling, såväl för enskilda medarbetare och chefer som för grupper. Med 30 arbetsrelaterade egenskaper får man en nyanserad bild. Testet är granskat och certifierat av DNV-GL (Det Norske Veritas som jobbar med certifiering av ledningssystem, produkter och personer) och är utvecklat för att kunna prediktera faktisk arbetsprestation. JobMatchTalent är baserat på arbetsrelaterad psykometri. Det praktiska med JMT är att testet kan användas på alla nivåer i organisationen, från produktions-, service- och administrativ personal till chefsnivå.

Mer info: www.jobmatchtalent.com

bottom of page